cz .

Školy vaření 2024

 

 

19.6.2024 od 17:00 Škola české kuchyně  3500,- /osoba včetně konzumace vína, nealka, kávy, zapůjčení zástěr, receptů a certifikátu o absolvování školy vaření

 1. SVÍČKOVÁ NA SMETANĚ S KARLOVARSKÝM KNEDLÍKEM

 2. RAJSKÁ OMÁČKA

 3. OMÁČKA Z RAKŮ PODLE RETIGOVÉ

 4. HONZOVY BUCHTY

 5. LINKŮV VLAŠSKÝ SALÁT

 

 24.7.2024 od 17:00,  cena 4000,-/osoba včetně konzumace vína, nealka, kávy, zapůjčení zástěr, receptů a certifikátu o absolvování školy vaření

 GRILOVÁNÍ NA GRILU – BIG GREEN EGG

  1. TATARÁK
  2. STEAKY- filet Mignon, Ribeye, Flank
  3. OMÁČKY- pepřová a rychlá Demi glace
  4. BRAMBORY na grilu, GRILOVANÁ ZELENINA

 

14.8.2024 od 17:00, cena 4000,-/osoba včetně konzumace vína, nealka, kávy, zapůjčení zástěr, receptů a certifikátu o absolvování školy vaření

 RYBY A DARY MOŘE

  1. TYGŘÍ KREVETY
  2. PLODY MOŘE V TEMPUŘE
  3. MOŘSKÝ VLK V SOLNÉ KRUSTĚ
  4. MOŘSKÝ JAZYK ALLA MEUNIERE

 

 4.9.2024 od 17:00,  cena 4000,-/osoba včetně konzumace vína, nealka, kávy, zapůjčení zástěr, receptů a certifikátu o absolvování školy vaření

 GRILOVÁNÍ NA GRILU – BIG GREEN EGG

  1. TATARÁK
  2. STEAKY- filet Mignon, Ribeye, Flank
  3. OMÁČKY- pepřová a rychlá Demi glace
  4. BRAMBORY na grilu, GRILOVANÁ ZELENINA

 

25.9.2024 od 17:00,  cena 3500,-/osoba včetně konzumace vína, nealka, kávy, zapůjčení zástěr, receptů a certifikátu o absolvování školy vaření

 

 ITALSKÁ TRADIČNÍ KUCHYNĚ – TOSKÁNSKO

  1. RIBOLLITA – tradiční polévka
  2. TRADIČNÍ RAGŮ
  3. TĚSTOVINY „ PICI“ S LANÝŽEM
  4. CHIANINA – T-BONE STEAK

 

 16.10.2024 od 17:00,  cena 4000,-/osoba včetně konzumace vína, nealka, kávy, zapůjčení zástěr, receptů a certifikátu o absolvování školy vaření

 

FRANCOUZSKÁ TRADIČNÍ KUCHYNĚ – CHAMPAGNE+BURGUNDSKO

  1. MOULÉS AU CHAMPAGNE (mušle se šampaňským)
  2. POT-AU-FEU (hutný vývar)
  3. BOUEF BOURGUIGNON (hovězí po burgundsku)
  4. CREME BRULÉE

 

6.11.2024 od 17:00,  cena 4000,-/osoba včetně konzumace vína, nealka, kávy, zapůjčení zástěr, receptů a certifikátu o absolvování školy vaření

 

 BESTSELLERY BORGO AGNESE

  1. TAJARIN (tradiční piemontské těstoviny)
  2. FOIE GRAS
  3. BORGO MÁSLO
  4. TARTAR PODLE MICHALA PRACHAŘE
  5. CHOBOTNICE

 

27.11.2024 od 17:00,  cena 4500,-/osoba včetně konzumace vína, nealka, kávy, zapůjčení zástěr, receptů a certifikátu o absolvování školy vaření

 SUSHI

  1. TEMPURA
  2. AGEDASHI TOFU (smažené tofu)
  3. SASHIMI – losos Sake, tuňák Maguro, mušle sv. Jakuba Hotate
  4. NIGIRI – vaječná omeleta Tamago, Shitake, Avokádo

 CUKRÁŘSKÝ KURZ -  

31.7.2024  od 17:00

a

20.11. 2024           od 17:00   cena  4000,- osoba včetně konzumace vína, nealka, kávy, zapůjčení zástěr, receptů a certifikátu o absolvování školy vaření

 

  1. PAVLOVA
  2. MAKRONKY
  3. ÉCLAIR
  4. VĚNEČKY

 

Školitelé :  Michal Prachař, Pavel Pietro Paolo, Roman Němec, Ondřej Koplík

 

 

 

 

                                                                                   



Ke stažení:



facebooknewsletterborgo agnesemagnum wines

BORGO SHOP

Kopečná 43 . BRNO . 602 000, Tel.: 515 537 510
Otevírací doba: Po - Pá: 9:00 - 18:00, So - Ne: zavřeno

změny viz "aktuality"

Vstoupit do E-SHOPU Magnum Wines

 

mapa webu Webdesign STUDIO VIRTUALIS