ROK 2025
- VŽDY OD 17:00 -
15.1. SUSHI 4500,- - ZADÁNO
22.1. STEAK V KUCHYNI 4000,-
MENU:
CARPACCIO ALLA CIPRIANI (ručně klepaná hovězí svíčková)
HOVĚZÍ WELLINGTON, LANÝŽOVÁ DEMI GLAS, GORDONOVO BRAMBOROVÉ PYRÉ
FOCACCIA
OVOCNÝ SORBET
5.2. SUBITO PRESTO (aneb jak rychle připravit hostinu) 3500,-
19.2. GIRO V. 3500,- TOSKÁNSKO - ZADÁNO
5.3. STEAK V KUCHYNI 4000,-
17.3. CUKRÁŘSKÝ KURZ 4000,-
19.3. FRANCOUZSKÁ TRADIČNÍ KUCHYNĚ 4500,-
2.4. GIRO VI. 3500,- LE MARCHE
16.4. GIRO VII. 3500,- - UMBRIE
Téma UMBRIE:
Pane al testo – placatý chléb plněný šunkou a sýrem
Strangozzi al tartuffo nero – typické těstoviny s omáčkou z černých lanýžů
Zuppa di lenticchie di Castellucio - tradiční polévka s luštěninou
Porchetta cipollata – nadívané selečí
30.4. BESTSELLERY BORGO AGNESE 4000,-
7.5. RYBY A PLODY MOŘE 4000,-
21.5. SUBITO PRESTO (aneb, jak rychle připravit hostinu) 3500,-
11.6. GIRO VIII. 3500,- - LIGURIE
Téma Ligurie:
Fritto misto (fritované dary moře)
Troffie alla Genovese (tradiční tstoviny)
Pesto Basilico (bazalkové pesto)
Moscardini in umido (Dušené chobotničky)
Canestrelli (sušenky)
25.6. GRILOVÁNÍ BIG GREEN EGG 4000,-
23.7. BESTSELLERY BORGO AGNESE 4000,-
13.8. GRILOVÁNÍ BIG GREEN EGG 4000,-
10.9. SUBITO PRESTO (aneb, jak rychle připravit hostinu) 3500,-
27.8. RYBY A PLODY MOŘE 4000,-
24.9. STEAK V KUCHYNI 4000,-
8.10. KURZ ČESKÉ KUCHYNĚ 3500,-
15.10. FRANCOUZSKÁ TRADIČNÍ CHAMPAGNE+BURGUNDSKO 5000,-
29.10. GIRO - Alto Adige 3500,-
Téma Alto Adige:
Pane di segale (tradiční žitný chléb)
Zuppa di orzo (polévka z dvou - zrnné pšenice)
Piatto di selvaggina ( srnčí, divočák, polenta)
Krapfen (smažené koblihy)
5.11. ŠKOLA S BÍLÝMI PIEMONTSKÝMI LANÝŽI 5000,- (nové)
10.11. CUKRÁŘSKÝ SPECIÁL 4000,-
19.11. ŠKOLA S BÍLÝMI PIEMONTSKÝMI LANÝŽI 5000,-
GIRO (mění se dle regionů a sezóny, cestujeme od severu k jihu)
ŠKOLA VAŘENÍ S BÍLÝMI PIEMONTSKÝMI LANÝŽI 5000,-
- Máslo, lanýž
- Brambora, pórek, vejce, lanýž
- Tartar z plemene Fasona Piemontese, lanýž
- Raviola, sýr, lanýž
ŠKOLA SUBITO PRESTO (aneb, jak rychle připravit hostinu) 3500,-
- Telecí řízek v oříškové strouhance, šafrán, brambory
- Spaghetti all´Amatriciana s krevetami
- Mušle, modrý sýr, domácí rychlá bageta
- Kachna, fazolky, špek, grenaile
- Ovocný sorbet
5. PRŮBĚH KURZŮ
„Po zahájení kurzu vaření v BORGO SHOPU si v krátkosti probereme bezpečnost práce a harmonogram večera. Dále se seznámíme s pracovištěm a poté se pustíme do vaření. Náš CHEF-LEKTOR Vám vše pečlivě vysvětlí, předvede a udělá vše proto, aby se čas strávený v naší kuchyni pro Vás stal skvělým a nezapomenutelným zážitkem. Našim přáním je, že budete moci nadále aplikovat ve svých kuchyních nasbírané recepty, cenné rady a finty našich šéfkuchařů. Během a na závěr kurzu vaření si společně předvedeme servírování pokrmů a vše samozřejmě ochutnáme.“
BORGO SHOP
Kopečná 43 . BRNO . 602 000, Tel.: 515 537 510
Otevírací doba: Po - Pá: 9:00 - 18:00, So - Ne: zavřeno
změny viz "aktuality"
Vstoupit do E-SHOPU Magnum Wines