cz .

ŠKOLY VAŘENÍ 2025

ROK 2025 

- VŽDY OD 17:00

15.1. SUSHI 4500,- - ZADÁNO

22.1. STEAK V KUCHYNI 4000,-

MENU:

CARPACCIO ALLA CIPRIANI (ručně klepaná hovězí svíčková)

HOVĚZÍ WELLINGTON, LANÝŽOVÁ DEMI GLAS, GORDONOVO BRAMBOROVÉ PYRÉ

FOCACCIA

OVOCNÝ SORBET

5.2. SUBITO PRESTO (aneb jak rychle připravit hostinu) 3500,-

19.2. GIRO V. 3500,- TOSKÁNSKO - ZADÁNO

5.3. STEAK V KUCHYNI 4000,-

17.3. CUKRÁŘSKÝ KURZ 4000,-

19.3. FRANCOUZSKÁ TRADIČNÍ KUCHYNĚ 4500,-

2.4. GIRO VI. 3500,- LE MARCHE

16.4. GIRO VII. 3500,- - UMBRIE

Téma UMBRIE:

Pane al testo – placatý chléb plněný šunkou  a sýrem

Strangozzi al tartuffo nero – typické těstoviny s omáčkou z černých lanýžů

Zuppa di lenticchie di Castellucio  - tradiční polévka s luštěninou

Porchetta cipollata – nadívané selečí

 

30.4. BESTSELLERY BORGO AGNESE 4000,-

7.5. RYBY A PLODY MOŘE 4000,-

21.5. SUBITO PRESTO (aneb,  jak rychle připravit hostinu) 3500,-

11.6. GIRO VIII. 3500,-  - LIGURIE

Téma Ligurie:

Fritto misto (fritované dary moře)

Troffie alla Genovese (tradiční tstoviny)

Pesto Basilico (bazalkové pesto)

Moscardini in umido (Dušené chobotničky)

Canestrelli (sušenky)

 

25.6. GRILOVÁNÍ BIG GREEN EGG 4000,-

23.7. BESTSELLERY BORGO AGNESE 4000,-

13.8. GRILOVÁNÍ BIG GREEN EGG 4000,-

10.9. SUBITO PRESTO (aneb, jak rychle připravit hostinu) 3500,-

27.8. RYBY A PLODY MOŘE 4000,-

24.9. STEAK V KUCHYNI 4000,-

8.10. KURZ ČESKÉ KUCHYNĚ 3500,-

15.10. FRANCOUZSKÁ TRADIČNÍ CHAMPAGNE+BURGUNDSKO 5000,- 

29.10. GIRO - Alto Adige 3500,- 

 Téma Alto Adige:

 Pane di segale (tradiční žitný chléb)

Zuppa di orzo (polévka z dvou - zrnné pšenice)

Piatto di selvaggina ( srnčí, divočák, polenta)

Krapfen (smažené koblihy)

 

5.11. ŠKOLA S BÍLÝMI PIEMONTSKÝMI LANÝŽI 5000,- (nové)

10.11. CUKRÁŘSKÝ SPECIÁL 4000,-

19.11. ŠKOLA S BÍLÝMI PIEMONTSKÝMI LANÝŽI 5000,-

 

 

GIRO  (mění se dle regionů a sezóny, cestujeme od severu k jihu)

 

 

ŠKOLA VAŘENÍ S BÍLÝMI PIEMONTSKÝMI LANÝŽI  5000,-

-        Máslo, lanýž

-        Brambora, pórek, vejce, lanýž

-        Tartar z plemene Fasona Piemontese, lanýž

-        Raviola, sýr, lanýž

 

ŠKOLA SUBITO PRESTO (aneb, jak rychle připravit hostinu) 3500,-

-        Telecí řízek v oříškové strouhance, šafrán, brambory

-        Spaghetti all´Amatriciana s krevetami

-        Mušle, modrý sýr, domácí rychlá bageta

-        Kachna, fazolky, špek, grenaile

-        Ovocný sorbet

 

 

5.    PRŮBĚH KURZŮ 

„Po zahájení kurzu vaření v BORGO SHOPU si v krátkosti probereme bezpečnost práce a harmonogram večera. Dále se  seznámíme  s pracovištěm a poté  se pustíme do vaření. Náš CHEF-LEKTOR Vám vše pečlivě vysvětlí, předvede a udělá vše proto, aby se čas strávený v naší kuchyni pro Vás stal skvělým a nezapomenutelným zážitkem. Našim přáním je, že budete moci nadále aplikovat ve svých kuchyních nasbírané recepty, cenné rady a finty našich šéfkuchařů.  Během a na závěr kurzu vaření si společně předvedeme servírování pokrmů a vše samozřejmě ochutnáme.“

 

 

 

Školy vaření



« zpět | přehled


facebooknewsletterborgo agnesemagnum wines

BORGO SHOP

Kopečná 43 . BRNO . 602 000, Tel.: 515 537 510
Otevírací doba: Po - Pá: 9:00 - 18:00, So - Ne: zavřeno

změny viz "aktuality"

Vstoupit do E-SHOPU Magnum Wines

 

mapa webu Webdesign STUDIO VIRTUALIS