cz .

Školy vaření a degustace

12. 10. 2016 Škola vaření Francie - Burgundsko s kuchařem restaurace Borgo Agnese

Crémant de Bourgogne

 GRATINOVANÝ KOZÍ SÝR SANSERE S CREME DE CASIS V LISTOVÉM TĚSTE, FÍK

Sauvignon

FRANCOUZSKÁ CIBULAČKA NA CHARDONNAY, ROZPEČENÝ SÝR COMTE NA BAGETCE

Chardonnay

ROASTDUCKZ KAČERÍHO PRSA S DEMI GLACE Z LESNÍCH PLODŮ

Pinot Noir

BEEF DE BOURGIGNON, PAPPARDELLE S PETRŽELKOVÝM VELOUTÉ, MRKEV, PORTO BELO

Pinot Noir

CHAROLAIS ENTRECOTTE NA GRILLU, BRAMBOROVÝ GRATIN S COMTÉ,

DEMI GLACE S LIŠKAMI

Pinot Noir

CREME BRULÉE GRAND MARNIER, PISTÁCIE

Gewürztraminer


Ke stažení:


Fotogalerie:



« zpět


facebooknewsletterborgo agnesemagnum wines

BORGO SHOP

Kopečná 43 . BRNO . 602 000, Tel.: 515 537 510
Otevírací doba: Po - Pá: 9:00 - 18:00, So: 9:00 - 15:00, Ne: zavřeno

Vstoupit do E-SHOPU Magnum Wines

mapa webu Webdesign STUDIO VIRTUALIS