cz .

Školy vaření a degustace

7. 12. Vánoční pečení s cukrářem Borgo Agnese Martinem Vicanem

SLANÝ KOLÁČ S KACHNÍM MASEM

Naučíte se vyrábět křehké slané těsto, přidáte pečená

kachní stehna, zeleninu, vejce a smetanu

TRADIČNĚ ZAPLÉTANÁ CUKRÁŘSKÁ

VÁNOČ KA

Vyrobíte cukrářské kynuté těsto, zaplete vánočku jako

už kdysi dávno naše babičky, přidáte rozinky, mandle,

pomerančovou kůru

TRADIČNÍ VÁNOČNÍ ŠTOL A

Připravíte tradiční vánoční cukrovinku podle staročeského

receptu, opět zavoní pomerančová kůra

VANILKOV É ROHLÍČ KY DLE RECEPTU

BABIČKY CUKRÁŘE MARTINA VICANA

Naučíte se vyrobit domácí vanilkový cukr, připravíte si

těsto napůl z másla, napůl ze sádla

VO ŇAVÝ VAJEČNÝ LIKÉR

Připravíte lahodný vaječný likér


Ke stažení:


Fotogalerie:



« zpět


facebooknewsletterborgo agnesemagnum wines

BORGO SHOP

Kopečná 43 . BRNO . 602 000, Tel.: 515 537 510
Otevírací doba: Po - Pá: 9:00 - 18:00, So: 9:00 - 15:00, Ne: zavřeno

Vstoupit do E-SHOPU Magnum Wines

mapa webu Webdesign STUDIO VIRTUALIS