cz .

Školy vaření a degustace

13. 4. 2016 Kurz tradiční slovenské kuchyně

Na uvítanou si připijeme domácí slivovicí.
K pití budou poskytnuty rozmanité nealkoholické nápoje a Rizling vlašský 2013 ze slovenského vinařství Chateau Belá.
Uvaříme tradiční slovenskou zelnou polévku.
Připravíme si těsto na halušky, zhotovíme halušky s bryndzou a strapačky zelím a slaninou.
Slaným tvarohem naplníme domácí pirohy.
Připravíme si bramborové těsto na lokše a povíme si něco o rozmanitosti jejich podávání.
Zhotovíme lokše se švestkovými povidly a mákem.
Vyrobíme si domácí bramborové šulánky s mákem nebo ořechy přelité máslem.


Ke stažení:


Fotogalerie:



« zpět


facebooknewsletterborgo agnesemagnum wines

BORGO SHOP

Kopečná 43 . BRNO . 602 000, Tel.: 515 537 510
Otevírací doba: Po - Pá: 9:00 - 18:00, So - Ne: zavřeno

změny viz "aktuality"

Vstoupit do E-SHOPU Magnum Wines

 

mapa webu Webdesign STUDIO VIRTUALIS