cz .

Školy vaření a degustace

26. 4. 2017 Jarní škola vaření s kuchařem Borgo Agnese Martinem Bedřichem

Prosecco Zardetto Rosé

GRATINOVANÝ KOZÍ SÝR BETTINE BLANC, POMERANČOVÝ MED, LÍSKOVÉ OŘECHY, TRAMEZZINI

Sauvignon, Libor Veverka

HRÁŠKOVÝ KRÉM S MÁTOU, KRÁLIČÍ HŘBET, PANCHETTA, CRÉME FRAICHE

Chardonnay Antico Fuoco

RAGŮ Z FARMÁŘSKÉHO KRÁLÍKA NA DIJONU, DOMÁCÍ TAGLIATELLE, PESTO MEDVĚDÍ ČESNEK

Ryzlink Vlašský Purmice, Volařík Mikulov

FILET Z MOŘSKÉ RYBY, ŠAFRÁNOVÉ RISOTO, SUŠENÉ RAJČE, OMÁČKA BEURRE BLANC

Custoza Superiore, Monte del Frá Veneto

JEHNĚČÍ KOTLETKA, ČESNEK, ROZMARÝN, CELEROVÉ PYRÉ, MEDVĚDÍ ČESNEK, MLADÝ ŠPENÁT

Chianti Classico Capraia

DOMÁCÍ SORBET


Ke stažení:


Fotogalerie:



« zpět


facebooknewsletterborgo agnesemagnum wines

BORGO SHOP

Kopečná 43 . BRNO . 602 000, Tel.: 515 537 510
Otevírací doba: Po - Pá: 9:00 - 18:00, So - Ne: zavřeno

změny viz "aktuality"

Vstoupit do E-SHOPU Magnum Wines

 

mapa webu Webdesign STUDIO VIRTUALIS