cz .

Školy vaření a degustace

29. 3. 2017 Škola vaření Tmavá masa a steaky s kuchařem Borgo Agnese Martinem Bedřichem - OBSAZENO

Prosecco Giotto

 

HOVĚZÍ CARPACCIO Z ARGENTINSKÉHO ANGUSE, PAPRIČKY JELAPEŇOS, OLIVOVÝ OLEJ S CHILLI

Barbera d´Asti DOCG 2014

 

CHUCK FLAP DAKOTA, FAZOLKY, PANCETTA, KONFITOVANÝ ČESNEK, DOMÁCÍ HRANOLKY

Chianti Classico DOCG 2014

 

RIB EYE STEAK ABERDEN ANGUS,  OMÁČKA Z HŘIBŮ

Chianti Classico DOCG 2014

 

TOMAHAWK STEAK DAKOTA, OMÁČKA CHIMICHURI

Primitivo Magnifico IGT 2015

 

FILET MIGNON V CHILLI KRUSTĚ, DEMI GLACE, COGNAC, PEPŘ


Ke stažení:


Fotogalerie:



« zpět


facebooknewsletterborgo agnesemagnum wines

BORGO SHOP

Kopečná 43 . BRNO . 602 000, Tel.: 515 537 510
Otevírací doba: Po - Pá: 9:00 - 18:00, So - Ne: zavřeno

změny viz "aktuality"

Vstoupit do E-SHOPU Magnum Wines

 

mapa webu Webdesign STUDIO VIRTUALIS