cz .

Školy vaření a degustace

4. 3. 2015 Škola vaření - Česká kuchyně v moderní úpravě

Ryzlink rýnský Mikros vín

Kulajda s liškami a křepelčím vejcem

Merlot rosé 2013 Libor Veverka

Uzené vepřové kolínko v kapustovém listě, pikantní čočka

Cabernet Moravia 2013 Fabig

Hovězí jazyk, křenové velouté, tvarohové knedlíčky

Frankovka 2013 Galafarm

Makový závin pošírovaný v mléce

Rulandské bílé 2013, Terroir Zimní vrch, Vinařství Volařík

 

Začátek škol vaření v 17:00 hod, v ceně kurzu je zahrnuto:

Zapůjčení zástěry

Sommeliérem vybraná vína k pokrmům (Magnum Wines - odborné poradenství a distribuce)

Nealko nápoje (džus, voda, káva)

Veškeré ingredience


Ke stažení:


Fotogalerie:

Makový závin pošírovaný v mléceKulajda s liškami a křepelčím vejcemKulajda s liškami a křepelčím vejcemHovězí jazyk, křenové velnuté, tvarohové  knedlíčkyUzené vepřové kolínko v kapustovém  listě, pikantní čočka


« zpět


facebooknewsletterborgo agnesemagnum wines

BORGO SHOP

Kopečná 43 . BRNO . 602 000, Tel.: 515 537 510
Otevírací doba: Po - Pá: 9:00 - 18:00, So - Ne: zavřeno

změny viz "aktuality"

Vstoupit do E-SHOPU Magnum Wines

 

mapa webu Webdesign STUDIO VIRTUALIS