cz .

ŠKOLY VAŘENÍ 2025

ROK 2025 

- VŽDY OD 17:00 - PŘEDPOKLÁDANÝ KONEC 21:00-22:30

 

13.8. GRILOVÁNÍ BIG GREEN EGG 4000,- - plná kapacita

TATARÁK

 STEAKY filet Mignon, Ribeye, Flank

 OMÁČKY pepřová a rychlá Demi glace

 BRAMBORY na grilu

 GRILOVANÁ ZELENINA

 

14.10. CUKRÁŘSKÝ KURZ 4000,-  NOVÝ TERMÍN

 - Pavlova

 - Éclair

 - Věnečky

 - Pavlova

 

10.9. SUBITO PRESTO (aneb, jak rychle připravit hostinu) 3500,-

 Telecí řízek v oříškové strouhance, šafrán, bramborové pyré

 Spaghetti all´Amatriciana s krevetami

 Mušle, modrý sýr, domácí rychlá bageta

 Kachna, fazolky, špek, grenaile

 Ovocný sorbet

27.8. RYBY A PLODY MOŘE 4000,-

Tygří krevety

Plody moře v tempuře 

Mořský vlk v solné krustě 

Mořský jazyk ala Meuniere

 

 

 

24.9. GRILOVÁNÍ BIG GREEN EGG 4000,- - plná kapacita

TATARÁK

 STEAKY filet Mignon, Ribeye, Flank

 OMÁČKY pepřová a rychlá Demi glace

 BRAMBORY na grilu

 GRILOVANÁ ZELENINA

 ANANAS NA GRILU

 

1.10. GRILOVÁNÍ BIG GREEN EGG 4000,- NOVÝ TERMÍN

 TATARÁK

 STEAKY filet Mignon, Ribeye, Flank

 OMÁČKY pepřová a rychlá Demi glace

 BRAMBORY na grilu

 GRILOVANÁ ZELENINA

ANANAS NA GRILU

 

 

8.10. KURZ ČESKÉ KUCHYNĚ 3500,-

Linkův Vlašský salát

- Svíčková na smetaně

- Rajská omáčka

- Houskový knedlík

- Honzovi buchty

- Ráčci podle Rettigové

 

14.10. CUKRÁŘSKÝ KURZ 4000,-  NOVÝ TERMÍN

 - Pavlova

 - Éclair

 - Věnečky

 - Pavlova

 

 

15.10. FRANCOUZSKÁ TRADIČNÍ CHAMPAGNE+BURGUNDSKO 4500,- 

• MOULÉS AU CHAMPAGNE (mušle se šampaňským)

• POT-AU-FEU (hutný vývar)

• BOUEF BOURGUIGNON (hovězí po burgundsku)

• CREME BRULÉE (TRADIČNÍ VANILKOVÝ DEZERT)

 

 

29.10. GIRO - Alto Adige 3500,- 

 - Pane di segale (tradiční žitný chléb)

- Zuppa di orzo (polévka z dvou - zrnné pšenice)

 - Piatto di selvaggina ( srnčí, divočák, polenta)

 - Krapfen (smažené koblihy)

 

5.11. ŠKOLA S BÍLÝMI PIEMONTSKÝMI LANÝŽI 5000,- (nové)

10.11. a 11.11. 2025 od 17:00 CUKRÁŘSKÝ SPECIÁL 4000,- 

-        Vaječný koňak

-        Vánočka

-        Perníky

-        Linecké cukroví

-        Išelské dortíčky

-        Ořechové dortíky

 

19.11. ŠKOLA S BÍLÝMI PIEMONTSKÝMI LANÝŽI 4500,-

BÍLÉ PIEMONTSKÉ LANÝŽE:

Máslo, lanýž •

Brambora, pórek, vejce, lanýž •

Tartar z plemene Fasona Piemontese, lanýž •

Raviola, sýr, lanýž.

 

GIRO  (mění se dle regionů a sezóny, cestujeme od severu k jihu)

 

 

ŠKOLA VAŘENÍ S BÍLÝMI PIEMONTSKÝMI LANÝŽI  4500,-

-        Máslo, lanýž

-        Brambora, pórek, vejce, lanýž

-        Tartar z plemene Fasona Piemontese, lanýž

-        Raviola, sýr, lanýž

 

ŠKOLA SUBITO PRESTO (aneb, jak rychle připravit hostinu) 3500,-

-        Telecí řízek v oříškové strouhance, šafrán, brambory

-        Spaghetti all´Amatriciana s krevetami

-        Mušle, modrý sýr, domácí rychlá bageta

-        Kachna, fazolky, špek, grenaile

-        Ovocný sorbet

 

 

5.    PRŮBĚH KURZŮ 

„Po zahájení kurzu vaření v BORGO SHOPU si v krátkosti probereme bezpečnost práce a harmonogram večera. Dále se  seznámíme  s pracovištěm a poté  se pustíme do vaření. Náš CHEF-LEKTOR Vám vše pečlivě vysvětlí, předvede a udělá vše proto, aby se čas strávený v naší kuchyni pro Vás stal skvělým a nezapomenutelným zážitkem. Našim přáním je, že budete moci nadále aplikovat ve svých kuchyních nasbírané recepty, cenné rady a finty našich šéfkuchařů.  Během a na závěr kurzu vaření si společně předvedeme servírování pokrmů a vše samozřejmě ochutnáme.“

Upozorňujeme pouze na včasné rezervace  a naopak včasná (nejpozději do 1 týdne) storna. 

 

 

 

Školy vaření

Školy vaření

Borgo shop

Borgo shop


facebooknewsletterborgo agnesemagnum wines

BORGO SHOP

Kopečná 43 . BRNO . 602 000, Tel.: 515 537 510
Otevírací doba: Po - Pá: 9:00 - 18:00, So - Ne: zavřeno

změny viz "aktuality"

Vstoupit do E-SHOPU Magnum Wines

 

mapa webu Webdesign STUDIO VIRTUALIS