ROK 2025
- VŽDY OD 17:00 - PŘEDPOKLÁDANÝ KONEC 21:00-22:30
13.8. GRILOVÁNÍ BIG GREEN EGG 4000,- - plná kapacita
TATARÁK
STEAKY filet Mignon, Ribeye, Flank
OMÁČKY pepřová a rychlá Demi glace
BRAMBORY na grilu
GRILOVANÁ ZELENINA
14.10. CUKRÁŘSKÝ KURZ 4000,- NOVÝ TERMÍN
- Pavlova
- Éclair
- Věnečky
- Pavlova
10.9. SUBITO PRESTO (aneb, jak rychle připravit hostinu) 3500,-
Telecí řízek v oříškové strouhance, šafrán, bramborové pyré
Spaghetti all´Amatriciana s krevetami
Mušle, modrý sýr, domácí rychlá bageta
Kachna, fazolky, špek, grenaile
Ovocný sorbet
27.8. RYBY A PLODY MOŘE 4000,-
Tygří krevety
Plody moře v tempuře
Mořský vlk v solné krustě
Mořský jazyk ala Meuniere
24.9. GRILOVÁNÍ BIG GREEN EGG 4000,- - plná kapacita
TATARÁK
STEAKY filet Mignon, Ribeye, Flank
OMÁČKY pepřová a rychlá Demi glace
BRAMBORY na grilu
GRILOVANÁ ZELENINA
ANANAS NA GRILU
1.10. GRILOVÁNÍ BIG GREEN EGG 4000,- NOVÝ TERMÍN
TATARÁK
STEAKY filet Mignon, Ribeye, Flank
OMÁČKY pepřová a rychlá Demi glace
BRAMBORY na grilu
GRILOVANÁ ZELENINA
ANANAS NA GRILU
8.10. KURZ ČESKÉ KUCHYNĚ 3500,-
- Linkův Vlašský salát
- Svíčková na smetaně
- Rajská omáčka
- Houskový knedlík
- Honzovi buchty
- Ráčci podle Rettigové
14.10. CUKRÁŘSKÝ KURZ 4000,- NOVÝ TERMÍN
- Pavlova
- Éclair
- Věnečky
- Pavlova
15.10. FRANCOUZSKÁ TRADIČNÍ CHAMPAGNE+BURGUNDSKO 4500,-
• MOULÉS AU CHAMPAGNE (mušle se šampaňským)
• POT-AU-FEU (hutný vývar)
• BOUEF BOURGUIGNON (hovězí po burgundsku)
• CREME BRULÉE (TRADIČNÍ VANILKOVÝ DEZERT)
29.10. GIRO - Alto Adige 3500,-
- Pane di segale (tradiční žitný chléb)
- Zuppa di orzo (polévka z dvou - zrnné pšenice)
- Piatto di selvaggina ( srnčí, divočák, polenta)
- Krapfen (smažené koblihy)
5.11. ŠKOLA S BÍLÝMI PIEMONTSKÝMI LANÝŽI 5000,- (nové)
10.11. a 11.11. 2025 od 17:00 CUKRÁŘSKÝ SPECIÁL 4000,-
- Vaječný koňak
- Vánočka
- Perníky
- Linecké cukroví
- Išelské dortíčky
- Ořechové dortíky
19.11. ŠKOLA S BÍLÝMI PIEMONTSKÝMI LANÝŽI 4500,-
BÍLÉ PIEMONTSKÉ LANÝŽE:
Máslo, lanýž •
Brambora, pórek, vejce, lanýž •
Tartar z plemene Fasona Piemontese, lanýž •
Raviola, sýr, lanýž.
GIRO (mění se dle regionů a sezóny, cestujeme od severu k jihu)
ŠKOLA VAŘENÍ S BÍLÝMI PIEMONTSKÝMI LANÝŽI 4500,-
- Máslo, lanýž
- Brambora, pórek, vejce, lanýž
- Tartar z plemene Fasona Piemontese, lanýž
- Raviola, sýr, lanýž
ŠKOLA SUBITO PRESTO (aneb, jak rychle připravit hostinu) 3500,-
- Telecí řízek v oříškové strouhance, šafrán, brambory
- Spaghetti all´Amatriciana s krevetami
- Mušle, modrý sýr, domácí rychlá bageta
- Kachna, fazolky, špek, grenaile
- Ovocný sorbet
5. PRŮBĚH KURZŮ
„Po zahájení kurzu vaření v BORGO SHOPU si v krátkosti probereme bezpečnost práce a harmonogram večera. Dále se seznámíme s pracovištěm a poté se pustíme do vaření. Náš CHEF-LEKTOR Vám vše pečlivě vysvětlí, předvede a udělá vše proto, aby se čas strávený v naší kuchyni pro Vás stal skvělým a nezapomenutelným zážitkem. Našim přáním je, že budete moci nadále aplikovat ve svých kuchyních nasbírané recepty, cenné rady a finty našich šéfkuchařů. Během a na závěr kurzu vaření si společně předvedeme servírování pokrmů a vše samozřejmě ochutnáme.“
Upozorňujeme pouze na včasné rezervace a naopak včasná (nejpozději do 1 týdne) storna.
BORGO SHOP
Kopečná 43 . BRNO . 602 000, Tel.: 515 537 510
Otevírací doba: Po - Pá: 9:00 - 18:00, So - Ne: zavřeno
změny viz "aktuality"
Vstoupit do E-SHOPU Magnum Wines