Škola vaření

Francouzská tradiční Champagne + Burgundsko

Jaká jídla se v kurzu naučíte připravit:

  • Moulés au champagne (mušle se šampaňským)
  • Pot-au-feu (hutný vývar)
  • Bouef bourguignon (hovězí po burgundsku)
  • Creme brulée (tradiční vanilkový dezert)

 

Průběh kurzů:

Po zahájení kurzu vaření v BORGO SHOPU si v krátkosti probereme bezpečnost práce a harmonogram večera. Dále se seznámíme s pracovištěm a poté se pustíme do vaření. Náš CHEF-LEKTOR Vám vše pečlivě vysvětlí, předvede a udělá vše proto, aby se čas strávený v naší kuchyni pro Vás stal skvělým a nezapomenutelným zážitkem. Našim přáním je, že budete moci nadále aplikovat ve svých kuchyních nasbírané recepty, cenné rady a finty našich šéfkuchařů. Během a na závěr kurzu vaření si společně předvedeme servírování pokrmů a vše samozřejmě ochutnáme.

Upozorňujeme pouze na včasné rezervace a naopak včasná (nejpozději do 1 týdne) storna.

 

Datum: 15. 10. 2025 17:00

Předpokládaný konec: 21:00 - 22:30

Cena: 4500,-

On-line

Rezervace

Informace o zpracování osobních údajů naleznete zde.

Modul: Škola vaření