cz .

Školy vaření a degustace



Škola vaření - akce:


13. 4. 2016 Kurz tradiční slovenské kuchyně

13. 4. 2016 Kurz tradiční slovenské kuchyně

Na uvítanou si připijeme domácí slivovicí.
K pití budou poskytnuty rozmanité nealkoholické nápoje ...

více »


30. 3. 2016 Indická kuchyně

30. 3. 2016 Indická kuchyně

Čočková polévka Dhal - tradiční indická polévka z červené čočky lehce pikantní s nádechem ...

více »

18. 3. 2016 Degustace vinařství MONTE DEL FRÁ

18. 3. 2016 Degustace vinařství MONTE DEL FRÁ

Vlastníkem vinařství Monte del F rá je rodina Bonomo, která obhospodařuje cca 120 hektarů vinic v okolí obcí ...

více »

16. 3. 2016 Velikonoční pečení s cukrářem restaurace Borgo Agnese Martinem Vicanem

16. 3. 2016 Velikonoční pečení s cukrářem restaurace Borgo Agnese Martinem Vicanem

Velikonoční beránek
Jidášky
Boží milosti
Velikonoční slaný koláč Pasqualina                                       

více »


9. 3. 2016 Škola vaření - Itálie

9. 3. 2016 Škola vaření - Itálie

Focaccia s olivami a sušenými rajčaty
Grilovaný lilek s ricottou, bylinkami a praženými piniovýmy ořechy

více »

24. 2. 2016 Škola vaření - Ryby a plody moře

24. 2. 2016 Škola vaření - Ryby a plody moře

Salát z říčních ráčků a chobotnice s řeřichou
Tygří krevety s dýňovým pyré a zázvorovou ...

více »

10. 2. 2016 Sváteční škola vaření Valentýnské menu

10. 2. 2016 Sváteční škola vaření Valentýnské menu

Tartar z tuňáka, pyré z pečených paprik, zauzená mozarella a piment d ́esplette
Krevety v katafi, salsa z manga a chilli ...

více »


15. 1. 2016 Škola vaření - Lanýžové menu

15. 1. 2016 Škola vaření - Lanýžové menu

Telecí tatarák s lanýži
Houbový krém s lanýžovým aroma
Tajarin s lanýžovou emulzí

více »

9. 12. 2015 Škola vaření - Pečení vánočního cukroví s Ivkou Malecovou

9. 12. 2015 Škola vaření - Pečení vánočního cukroví s Ivkou Malecovou

Připravíme si voňavý vánoční punč a domácí vaječný koňak
Nachystáme si těsto na máslové ...

více »

5. 12. 2015 Mikulášská škola vaření

5. 12. 2015 Mikulášská škola vaření

K pití budou připraveny hroznové šťávy Jakob Schneider a voda, pít budeme i náš nejbáječnější ...

více »

21. 10. 2015 Škola vaření - Itálie

21. 10. 2015 Škola vaření - Itálie

Foccacia s cibulí, rajčátka, bazalka, tři druhy sýrů, rozmarýn
Polévka z pečených rajčat a paprik

více »

14. 10. 2015 Škola vaření - Amerika

14. 10. 2015 Škola vaření - Amerika

Quesadilla
Buffalo Wings
Cheeseburger
Hovězí Hamburger
Chuck flap
Brownies                                             

více »

25. 6. 2015 Škola vaření - Ryby a plody moře s šéfkuchařem Davidem Viktorinem

25. 6. 2015 Škola vaření - Ryby a plody moře s šéfkuchařem Davidem Viktorinem

Tartar z tygřích krevet, pufovaná dlouhá rýže, passion fruit vinagret
Krevetový krém s citronovou trávou, ...

více »

21. 6. 2015 Škola vaření - Grilování na Anenských terasách s Michalem Prachařem

21. 6. 2015 Škola vaření - Grilování na Anenských terasách s Michalem Prachařem

Špíz z krevet a kalamár, papriková piperáda s česnekem a chilli
Kozí sýr v sušené ...

více »

14. 6. 2015 Škola vaření - Stará dobrá Francie

14. 6. 2015 Škola vaření - Stará dobrá Francie

Prosecco Giotto
Rilletes z konfitované kachny se skořicí a zeleným pepřem, cornichon
Cibulačka, krutony se sýrem ...

více »

29. 5. 2015 Škola vaření se specialistou Milanem Macháčkem na téma asijská kuchyně

29. 5. 2015 Škola vaření se specialistou Milanem Macháčkem na téma asijská kuchyně

PHO BO - Vietnam (tradiční světoznámá vietnamská polévka s hovězím masem, plochými nudlemi, cibulí, ...

více »

22. 5. 2015 Škola vaření - Chřestové jarní menu

22. 5. 2015 Škola vaření - Chřestové jarní menu

Salát z bílého a zeleného chřestu s krevetami
Krémová polévka z bílého chřestu, pancettovými ...

více »

29.4.2015 Thajská kuchyně se specialistou Milanem Macháčkem

29.4.2015 Thajská kuchyně se specialistou Milanem Macháčkem

Polévka
Tom Khaa Kai
Hlavní jídla
Kaeng Phet Pet Yaang
Kai Phat Met Mamuang Himmappan
Gaeng Kiew ...

více »



29. 3. Škola vaření s Michalem Prachařem II.

29. 3. Škola vaření s Michalem Prachařem II.

Prosecco Giotto
Losos 32°, wasabi olej a okurka
Weissburgunder trocken, Tesch Langenlonsheim

více »

20. 3. 2015 Škola vaření – Variace hovězího masa a ryb

20. 3. 2015 Škola vaření – Variace hovězího masa a ryb

Muškát moravský 2013, Sonberk
Variace tartarů ...

více »

18. 3. 2015 Škola vaření - Dezerty s cukrářem Borgo Agnese  Petrem Ocknechtem II.

18. 3. 2015 Škola vaření - Dezerty s cukrářem Borgo Agnese Petrem Ocknechtem II.

Tiramisu profiteroles
Naučíte se vyrábět odpalované těsto, ...


11. 3. 2015 Škola vaření - Dezerty s cukrářem Borgo Agnese  Petrem Ocknechtem I.

11. 3. 2015 Škola vaření - Dezerty s cukrářem Borgo Agnese Petrem Ocknechtem I.

Tiramisu profiteroles
Naučíte se vyrábět odpalované těsto, ...


8. 3. 2015 Škola vaření - s Michalem Prachařem

8. 3. 2015 Škola vaření - s Michalem Prachařem

Prosecco Giotto
Losos 32°, wasabi olej a okurka
Weissburgunder trocken, Tesch Langenlonsheim



4. 3. 2015 Škola vaření - Česká kuchyně v moderní úpravě

4. 3. 2015 Škola vaření - Česká kuchyně v moderní úpravě

Ryzlink rýnský Mikros vín
Kulajda s liškami a křepelčím vejcem
Merlot ...


« zpět

strana: 1 2 3 4

facebooknewsletterborgo agnesemagnum wines

BORGO SHOP

Kopečná 43 . BRNO . 602 000, Tel.: 515 537 510
Otevírací doba: Po - Pá: 9:00 - 18:00, So - Ne: zavřeno

změny viz "aktuality"

Vstoupit do E-SHOPU Magnum Wines